top of page

Plafonds, parket & laminaat

Algemeen

Wij timmeren/plaatsen u een volledig nieuw plafond.

Leggen overal in huis uw parket en/of laminaat.

Geven u een zeer ruim (oneindig) aanbod, om uit te kiezen en staan u bij met professioneel advies.

Plafonds

Houten plafonds vernieuwen of je plafond wat verlagen? Dat kan. Bij ons heb je een zeer ruim gamma. Bij het verlagen van plafonds timmeren we een nieuwe constructie. Je plafond verlagen is de dag van vandaag populair, zo kun je je bestaande ruimtes beter isoleren en nieuwe (leidingen) verlichting voorzien (bv. spots die we zelf inwerken en instaleren).

Ook in vochtige ruimtes zoals badkamers is dit perfect mogelijk, wij geven u een perfecte begeleiding bij het kiezen van vochtbestendige plafonds en spotarmatuur. We werken uw plafond volledig af tot in de details.

Parket

Straalt een warmte en gezelligheid uit in je ruimte.

Er is een enorm aanbod in kleuren, structuren en vormen.

  • Massieve parket (bestaat uit één stuk hout, wordt niet gecombineerd, duurder)
  • Half massieve parket/meerlagenparket (2 of 3 laag opbouw, de toplaag wordt verlijmd op een multiplex. 3 lagen wordt onder de toplaag nog een extra draagconstructie voorzien, hierdoor is het hout maximaal gestabiliseerd).
  • Fineerparket is samengesteld uit een dunne toplaag, hierdoor lijkt het op een laminaatvloer maar de toplaag is uit massief hout.

Laminaat

Laminaat ziet eruit als echt hout maar is het niet.

Het bestaat uit 3 lagen: een toplaag, een decorlaag en een onderlaag.

De toplaag biedt bescherming tegen krassen en vlekken, de decorlaag zorgt voor het uitzicht (design) meestal is dit hout (ziet er heel realistisch uit, precies echt hout), de onderlaag zorgt voor de stabiliteit, dit bestaat meestal uit een kunststof, onderlaag van melamine plaat.

Laminaat is zeer onderhoudsvriendelijk.

bottom of page